Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το The Lion’s Song έρχεται στo Nintendo Switch

*
Το The Lion’s Song είναι ένα αφηγηματικό point-and-click adventure, από την Αυστριακή εταιρία ανάπτυξης Mipumi Games. Ο τίτλος κυκλοφορούσε σε μορφή επεισοδίων και έκλεισε τον περασμένο Ιούλιο. Μετά από ανακοίνωση της εταιρίας, το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Nintendo Switch στις 10 Ιουλίου. Για όσους δεν γνωρίζουν, το The Lion’s Song διαδραματίζεται κοντά στο 1900 και αποτελείται από τέσσερις αυτόνομες ιστορίες: Silence, Anthology, Derivation και Closure. Παρότι δεν σχετίζονται μεταξύ τους, ακολουθούν όλες ιδιαίτερους χαρακτήρες. Στο Nintendo Switch δεν θα έχει βέβαια τη μορφή επεισοδίων και κατά το λανσάρισμα θα κοστίζει $9.99. Το παιχνίδι είναι ήδη διαθέσιμο για PC, Android και iOS.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*